Δράσεις-Εκδηλώσεις
Περιποίηση κόμης στο Α΄και Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και στο μάθημα Πρακτικές Ασκήσεις Κομμωτικής, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 από τις 14:00μμ έως τις 16:00μμ οι καταρτιζόμενοι/νες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Δ΄ εξαμήνου, μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Γιαννακοπούλου και κα Τσαπάρα, επισκέπτονται το χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής για να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης. Η δράση υποστηρίζει τον προσανατολισμό εξωστρέφειας, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής σε τοπικό επίπεδο, έχει την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και μάλιστα  επαναλαμβάνεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 από τις 16:00μμ έως τις 17:30μμ στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες την κα Μολυβάκη και την κα Καμπακτσή. Συγχαρητήρια τόσο στους καταρτιζόμενους/νες όσο και στις εκπαιδεύτριες για την ευαισθητοποίηση και την ανταπόκρισή τους.

Περισσότερα...
 
Συνδρομή στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τέταρτη 29 Μαρτίου 2017 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 4:30 έως τις 7:00 μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες τους, κες Μαργαρίτη Μ., Καρρά Α., Αλτιπαρμάκη Α. και Δαμιανίδου Π. βρίσκονται στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» Κομοτηνής με σκοπό την προσφορά εθελοντικής εργασίας. Οι εκπαιδευόμενοι/ες του Δ.ΙΕΚ με μεγάλη προθυμία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κομοτηνής

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη στο Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρες 5:30-7:00 μμ στο εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα» του εξαμήνου Β΄της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι καταρτιζόμενοι/ες μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές, κα. Πεχλιβάνη Ειρ. και κ. Τσιμπιρίδη Π., επισκέπτονται το Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours». Στο τουριστικό γραφείο μας υποδέχτηκε θερμά, μας ξενάγησε και μας πληροφόρησε η ιδιοκτήτρια η κύρια Μπαμπασίδου Δήμητρα.

Περισσότερα...
 
Όταν το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής γλεντάει... PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής οργάνωσε την ανοιξιάτικη συνεστίασή του στην Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Πλάτανος». Η συμμετοχή των εκπαιδευτών/τριών και των καταρτιζομένων ήταν μεγάλη, το φαγητό, η μουσική, ο χορός και το κέφι άφθονα. Στην υγειά μας!

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση SCENARIO PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 20170313_152930.jpgΤη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στο εργαστηριακό μάθημα BAR του εξαμήνου Δ΄ της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, οι καταρτιζόμενες/οι μαζί με υπεύθυνους εκπαιδευτές τους, τον κ. Πάρτσια Ζ. και τον κ. Δαμιανίδη Κ., επισκέπτονται την επιχείρηση SCENARIO BAR του κ. Γκουδουσίδη με σκοπό να έρθουν σε άμεση επαφή με την λειτουργία μιας επιχείρησης μπαρ, να γνωρίσουν τον εξοπλισμό  που χρησιμοποιεί, τα προϊόντα που εμπορεύεται, την λειτουργικότητα του πάγκου καθώς και τα διάφορα είδη σκευών και ποτηριών που χρησιμοποιούνται.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL