Η λειτουργία των Δ.Ι.Ε.Κ. για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι πρωινή, και θα

παραμείνουν κλειστά από 1η έως και 15η Αυγούστου. Το ωράριο λειτουργίας από την

1η Ιουλίου έως και 31η Αυγούστου θα είναι από 9.οο π.μ. έως 15.οο μ.μ.

 


Δράσεις/Εκδηλώσεις/Επιμορφώσεις/Εργασίες/Συνεργασί
Εκπαιδευτκή επίσκεψη στην 5η Διεθνή έκθεση «ΒEAUTY Macedonia – Καλοκαίρι 2017» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 καταρτιζόμενοι/ες και εκπαιδεύτριες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» επισκέπτονται την 5η Διεθνή έκθεση «ΒEAUTY Macedonia–Καλοκαίρι 2017» στην Ηelexpo – Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
 
Καλλιτεχνικό μακιγιάζ και special effect σε ερασιτέχνες ηθοποιούς PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στις 19:30μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» με τις εκπαιδεύτριές τους την κα Μπάρτζη και την κα Δανιήλ επιμελούνται με καλλιτεχνικό μακιγιάζ και special effect τους ηθοποιούς - ερασιτέχνες φοιτητές της «Κοινότητας Νέων Κομοτηνής» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την πραγματοποίηση των θεατρικών παραστάσεων του έργου «Η εθνικότητα μου το χρώμα του ανέμου» του συγγραφέα Ματέι Βισνιέκ στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Φιλολογίας στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής.

Περισσότερα...
 
Νυφικό χτένισμα για φωτογραφiση οίκου νυφικών στο περιοδικό GoThraki PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 19 Μαίου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Δ΄ παρακολουθούν στο Δ.ΙΕΚ υπηρεσίες περιποίησης κόμης για νυφικό χτένισμα από τις εκπαιδεύτριες τους κα Μολυβάκη και κα Καμπακτσή. Με εξαιρετική επιδεξιότητα οι Hairstyle και make up artist εκπαιδεύτριες περιποιούνται το μοντέλο του περιοδικού GoThraki, για τις ανάγκες της φωτογράφησής του με νυφικά, για την προβολή γνωστού οίκου νυφικών στο περιοδικό. Σκοπός του μαθήματος αυτού είναι η διεύρυνση των εργασιακών οριζόντων των εκπαιδευομένων και η κατανόηση της σημασίας της συνεργασίας των διαφόρων ειδικοτήτων στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς για την επαγγελματική επιτυχία.

Περισσότερα...
 
Νυφικό μακιγιάζ για επίδειξη οίκου μόδας νυφικών PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» του Δ΄ εξαμήνου μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Δανιήλ Π. και κα Χαϊνάκη Α. στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Τα πάντα για το γάμο 2017-18» που πραγματοποιείται από τον οίκο νυφικών «Χρυσό κουφέτο» παρακολουθήσουν την προετοιμασία των μοντέλων για την επίδειξη νυφικών και μυούνται στους ρυθμούς και στη δουλειά των επαγγελματιών. Επίσης συμμετέχουν και βοηθούν στο μακιγιάζ καθώς επιμελούνται τα πρόσωπα εφαρμόζοντας make up ανάλογα με τις ανάγκες της πασαρέλας και το ύφος του νυφικου.

Περισσότερα...
 
Η ειδικότητα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Δ΄ στη «Βοήθεια στο Σπίτι Δομή Αιγείρου» PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 από τις 14:30μμ έως τις 18:00μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Δ΄ μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους την κα Μαργαρίτη και την κα Αθανασίου στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτικές Ασκήσεις Κομμωτικής επισκέπτονται το Κέντρο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Δομή Αιγείρου» του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL