Δράσεις-Εκδηλώσεις
Στο Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής η ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής διαθέτοντας έναν προσανατολισμό εξωστρέφειας στις δράσεις του, συνεργάζεται με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής και με διάθεση προσφοράς, πραγματοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 από τις 14:00μμ έως τις 16:00μμ οι καταρτιζόμενοι και οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ εξαμήνου, μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Μαργαρίτου και κα Αθανασίου, επισκέπτονται το χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής για να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

 
Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής συμμετέχει στο 1ο Santa Run της πόλης PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κάθε χρόνο συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Φέτος, στην έναρξη των δράσεων την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, το Δ.ΙΕΚ εκπροσώπησε η ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

Οι καταρτιζόμενοι/ες, μαζί με τους εκπαιδευτές τους κα Πεχλιβάνη και κ. Τσιμπιρίδη, αφού παρέδωσαν στα ξωτικά ελαιόλαδο το οποίο θα δοθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου κι έπειτα στους κοινωνικά ευπαθείς, ως «αντίδωρο» έλαβαν σκούφους του Αϊ Βασίλη, και φορώντας τους έτρεξαν στο 1ο Santa Run της πόλης. Η χαρά και η διασκέδαση όλων ήταν μεγάλη, τόση όση, και η κοινωνική πρόσφορα της δράσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και του χρόνου με υγεία!

Περισσότερα...
 
Το «Εργαστήριο Μαγείρων» του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που επιτέλους βρήκαν χώρο για την υλοποίηση των εργαστηριακών τους μαθημάτων. Με τη μεσολάβηση του Δημάρχου κ Γιώργου Πετρίδη και τη συνεργασία του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρακόπουλου, λήφθηκε η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κομοτηνής για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήση του εργαστηριακού χώρου του μαγειρείου του Συσσιτίου του Δήμου Κομοτηνής για τις ώρες των μαθημάτων. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη Δημοτική Αρχή για την ευαισθησία που επέδειξαν και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούμε.

Περισσότερα...
 
Διδακτική Επίσκεψη στον Α’ Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Tην Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:30μμ οι καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF) πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στον Α’ Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Ιωαννίδη Γεώργιο. Αφού ξεναγήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό από τη Διευθύντρια κα Φωτούλα Δαλαγδή και στο χώρο της κουζίνας από το μάγειρα κ. Ιωάννη Περτίδη, ενημερώθηκαν

Περισσότερα...
 
Διδακτική Επίσκεψη στο «ANATOLIA HOTELS» Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00μμ οι καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Ξενοδοχείο «ANATOLIA HOTELS» Κομοτηνής στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθημάτος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Καλτσίδη Αχιλλέα. Αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο της κουζίνας από τον Αρχιμάγειρα (Chef) κ. Παναγιώτη Μπάτζιο,

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL