Δράσεις-Εκδηλώσεις
Όταν το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής γλεντάει... PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής οργάνωσε την ανοιξιάτικη συνεστίασή του στην Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Πλάτανος». Η συμμετοχή των εκπαιδευτών/τριών και των καταρτιζομένων ήταν μεγάλη, το φαγητό, η μουσική, ο χορός και το κέφι άφθονα. Στην υγειά μας!

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση SCENARIO PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 20170313_152930.jpgΤη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στο εργαστηριακό μάθημα BAR του εξαμήνου Δ΄ της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, οι καταρτιζόμενες/οι μαζί με υπεύθυνους εκπαιδευτές τους, τον κ. Πάρτσια Ζ. και τον κ. Δαμιανίδη Κ., επισκέπτονται την επιχείρηση SCENARIO BAR του κ. Γκουδουσίδη με σκοπό να έρθουν σε άμεση επαφή με την λειτουργία μιας επιχείρησης μπαρ, να γνωρίσουν τον εξοπλισμό  που χρησιμοποιεί, τα προϊόντα που εμπορεύεται, την λειτουργικότητα του πάγκου καθώς και τα διάφορα είδη σκευών και ποτηριών που χρησιμοποιούνται.

 
Διδακτική Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου οι καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής» του Α’ Εξαμήνου, επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα» με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες την ίδια και την κα Μπάρτζη. Οι καταρτιζόμενες αρχικά ξεναγήθηκαν στον χώρο του Ινστιτούτου και ήρθαν σε επαφή με τα μηχανήματα - εργαλεία της ειδικότητάς τους. Στη συνέχεια παρακολούθησαν την εφαρμογή ενός πλήρους Πεντικιούρ με τροχό από την εκπαιδεύτριά τους κα Γεωργιτσοπούλου.

Η διδακτική επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς οι καταρτιζόμενες είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πώς λειτουργούν τα μηχανήματα, να συζητήσουν για τον κώδικα δεοντολογίας στην εξυπηρέτηση των πελατών και για τις εργασιακές προοπτικές του επαγγέλματος που σπουδάζουν.

Περισσότερα...
 
Φροντίδα και περιποίηση στην τρίτη ηλικία PDF Εκτύπωση E-mail

Tο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής ετησίως υλοποιεί ποικίλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τη νέα χρονιά, η αυλαία των δράσεων αυτών ανοίγει, με τη δέουσα φροντίδα και περιποίηση των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 οι καταρτιζόμενες/οι της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄με τις εκπαιδεύτριές τους κα. Νικολτσούδη και κα Παπαδοπούλου, επισκέπτονται τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», προκειμένου εκτός από τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

Περισσότερα...
 
H κοπή της ΠΙΤΑΣ του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 στις 16:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων, η κοπή της πίτας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή για τις ρίζες του εθίμου της Βασιλόπιτας, ευχήθηκε σε καταρτιζόμενους/ες, εκπαιδευτές και διοικητικό προσωπικό Καλή Χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη αφού ευχαρίστησε θερμά τους καταρτιζόμενους/ες και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας (Chef) που προετοίμασαν τη βασιλόπιτα του Δ.ΙΕΚ και άλλες οκτώ (8), μία για κάθε τμήμα-ειδικότητα, ευχήθηκε σε όλους μια Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και υπομονή.


 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL