Δράσεις-Εκδηλώσεις
Τρία μετάλλια στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Κυριακή 9 Απριλίου 2017 οι τρεις (3) καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEFΑγγελική Σταυρίδου, Χρυσή Μουσκοϊδου και Ολγα Καρασαββίδου μαζί με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή τους, τον κ. Πάρτσια Ζωγράφο, συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ με τίτλο «Φαντασία Γεύσεων της Σερραϊκής Γης» στις Σέρρες. Ακολουθώντας τις συμβουλές του έμπειρου και καταξιωμένου εκπαιδευτή τους, προετοίμασαν τα πιάτα τους και κατάφεραν να κερδίσουν τρία μετάλλια. Aπέσπασαν χρυσό μετάλλιο με τη σαλάτα, ασημένιο μετάλλιο με το mille-feuille λαχανικών και χάλκινο μετάλλιο στο πιάτο vegetarian. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΔΙΕΚ Κομοτηνής για τις λαμπρές επιτυχίες τους! Μας κάνανε όλους υπερήφανους!

Περισσότερα...
 
Από τη θεωρία στην πράξη: Επίσκεψη-ομιλία της ιδιοκτήτριας ξενοδοχειακής μονάδας «Esperides» Θάσου κας Χριστίνας Σπηλιώτη PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, μετά από πρόσκληση της εκπαιδεύτριας στο επιστημονικό πεδίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κας Μ. Μουστάκα, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Υπεύθυνος Υποδοχής & Φιλοξενίας» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καταξιωμένη επιχειρηματία, ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας «Esperides» της Θάσου, κα Χριστίνα Σπηλιώτη.

Περισσότερα...
 
Περιποίηση κόμης στο Α΄και Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και στο μάθημα Πρακτικές Ασκήσεις Κομμωτικής, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 από τις 14:00μμ έως τις 16:00μμ οι καταρτιζόμενοι/νες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Δ΄ εξαμήνου, μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Γιαννακοπούλου και κα Τσαπάρα, επισκέπτονται το χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής για να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης. Η δράση υποστηρίζει τον προσανατολισμό εξωστρέφειας, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής σε τοπικό επίπεδο, έχει την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και μάλιστα  επαναλαμβάνεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 από τις 16:00μμ έως τις 17:30μμ στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες την κα Μολυβάκη και την κα Καμπακτσή. Συγχαρητήρια τόσο στους καταρτιζόμενους/νες όσο και στις εκπαιδεύτριες για την ευαισθητοποίηση και την ανταπόκρισή τους.

Περισσότερα...
 
Συνδρομή στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τέταρτη 29 Μαρτίου 2017 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 4:30 έως τις 7:00 μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες τους, κες Μαργαρίτη Μ., Καρρά Α., Αλτιπαρμάκη Α. και Δαμιανίδου Π. βρίσκονται στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» Κομοτηνής με σκοπό την προσφορά εθελοντικής εργασίας. Οι εκπαιδευόμενοι/ες του Δ.ΙΕΚ με μεγάλη προθυμία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κομοτηνής

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη στο Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρες 5:30-7:00 μμ στο εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα» του εξαμήνου Β΄της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι καταρτιζόμενοι/ες μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές, κα. Πεχλιβάνη Ειρ. και κ. Τσιμπιρίδη Π., επισκέπτονται το Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours». Στο τουριστικό γραφείο μας υποδέχτηκε θερμά, μας ξενάγησε και μας πληροφόρησε η ιδιοκτήτρια η κύρια Μπαμπασίδου Δήμητρα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL