Δράσεις-Εκδηλώσεις
Χριστουγεννιάτικα σχέδια σε πρόσωπα και νυχάκια PDF Εκτύπωση E-mail

Tην Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11:00μμ έως τις 14:00μμ οι καταρτιζόμενες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Δανιήλ, κα Χαϊνάκη και κα Μπάρτζη, δίνουν ξανά χρώμα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους ζωγραφίζοντας περίτεχνα σχέδια με εξαιρετικό ταλέντο και φαντασία στην κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής. Ελαφάκια, χριστουννενιάτικα δεντράκια, χιονάνθρωποι, χιονονιφάδες και αστεράκια με καταπληκτικές λεπτομέρειες είναι μερικά από τα δημιουργήματα των ταλαντούχων καταρτιζομένων μας. Πραγματικά τις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο για τις δεξιότητές τους, όσο και για τη συμμετοχή τους σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

Περισσότερα...
 
Ευχές και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τους «Μάγειρες-Chef» του Δ.ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00μμ οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» μαζί με τους εκπαιδευτές/τριές τους κα Τσάνη, κ. Καλτσίδη και κ. Ιωαννίδη, ετοιμάζουν και προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκίσματα και ζεστό αρωματικό κρασί στην Πλατεία, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.

Περισσότερα...
 
Στο «ANATOLIA HOTELS» Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 14:05μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ξενοδοχείο «ANATOLIA HOTELS» Κομοτηνής στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνους συνοδούς εκπαιδευτές την κα Πεχλιβάνη και τον κ. Τσιμπιρίδη. Στο ξενοδοχείο μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε ο κύριος Αντώνης Στεργιάδης προϊστάμενος του τμήματος υποδοχής.

Περισσότερα...
 
Στο Β΄ Κρατικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής η ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής καθ΄ολη τη διάρκεια του έτους κατάρτισης, συνεργάζεται με υπηρεσίες και τοπικούς φορείς και υλοποιεί δράσεις πρακτικής εφαρμογής υπηρεσιών σχετικές με τις ειδκότητές που λειτουργούν σ΄αυτό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και θέλοντας να δώσει χαρά στα μικρά παιδιά, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:30μμ έως τις 12:00μμ οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Δανιήλ, κα Χαϊνάκη και κα Γεωργιτσοπούλου, επισκέπτονται το Β΄ Κρατικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής για να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των μικρών παιδιών, να γιορτάσουν μαζί τους και να μοιράσουν τις ευχές τους σε όλους.

Περισσότερα...
 
Οι «Κομμωτές» επισκέπτονται το Ίδρύμα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής είναι δίπλα στην τρίτη ηλικία. Αγαπάμε και φροντίζουμε τις γενιές που μας ανέθρεψαν και τους ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίας μας τα καλά που κάποτε μας πρόσφεραν. Έτσι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 από τις 16:30μμ έως τις 19:00μμ οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας των «Τεχνικών Κομμωτικής Τέχνης» Α΄ εξαμήνου μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Νικολτσούδη και κα Παπαδοπούλου, επισκέπτονται το χώρο του Ιδρύματος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», προκειμένου εκτός από τις ευχές τους για τις γιορτικές μέρες που έρχονται, να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL