Δράσεις-Εκδηλώσεις
«Αρώματα και Γεύσεις της Ευρώπης» στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Tο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017. Κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου γιορτάζεται η ειρήνη και η ενότητα στην Ευρώπη. Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή, για την ενότητα, μα και τη διαφορετικότητα, τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την μοναδική ιστορία των χωρών και των λαών της Ευρώπης. Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στις 12.00 πμ στην κεντρική πλατεία Ειρήνης της πόλης, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF), υπό την επιμέλεια της σεφ κας Έφης Δούπα, πρόσφεραν ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων, από πολλές χώρες της Ευρώπης,

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο 5άστερο «HOTEL THRACE PALAS» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 3 Μαϊου 2017 οι καταρτιζόμενες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στο 5άστερο «HOTEL THRACE PALAS» στο πλαίσιο του εργαστηριακών μαθημάτων τους με υπεύθυνες συνοδούς εκπαιδεύτριες την κα Δανιήλ Π., την κα Βαλσαμίδου Κ., την κα Ιωαννίδου Ι., και την κα Χαϊνάκη Α.,  Η υπεύθυνη SPA manager κα Στέλλα Θεοχαρίδου, με μεγάλη προθυμία μας ξενάγησε τους χώρους του Thraki Palace Thalasso Spa Hotel & Conference Center και μας ενημέρωσε για όλες τις παροχές και τον τρόπο λειτουργίας του.

Περισσότερα...
 
Eκπαιδευτική επίσκεψη στη Φαρμακοβιομηχανία Pharmathen PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες των ειδικοτητήτων «Βοηθός Φαρμακείου» και «Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης» μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους κα Καρρά Α., κα Ζωίδου Μ., κα Δαμιανίδου Π., κα Γαρυφαλλίδου Α. και κα Μαργαρίτη Μ. πραγματοποίησαν Eκπαιδευτική επίσκεψη στη Φαρμακοβιομηχανία Pharmathen στις Σάπες Ροδόπης.

Περισσότερα...
 
Διδακτική Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 από τις 15:00-17:30μμ οι καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής» του Β’ Εξαμήνου, επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου στο πλαίσιο του μαθήματος «Αρχές μάλαξης» με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες την κα Βαλσαμίδου και την κα Ιωαννίδου. Οι καταρτιζόμενες ήρθαν σε επαφή με τα μηχανήματα και τα εργαλεία της ειδικότητάς τους, χρησιμοποίησαν τροχό για την περιπόίηση κατω άκρων, ασχολήθηκαν με μαλάξεις άκρων ποδιών και χεριών, περιποίηση πετικιουρ και πίλινγκ.

 
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 από τις 9:30 πμ στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους, παρακολουθούν την επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ και με τη συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Τα θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρουσιάζονται στο παρακάτω Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL