-->

Aπό την 1η Σεπτεμβρίου ισχύει ωράριο λειτουργίας από 13:οο μμ έως 21:οο μμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δ.ΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Powered by Joomla!

Δράσεις/Εκδηλώσεις/Επιμορφώσεις/Συν-Εργασίες
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη «BEAUTY MACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» PDF Εκτύπωση E-mail

Τo Σάββατο 12 Μαϊου 2018 οι καταρτιζόμενες/οι των ειδικοτήτων Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής επισκέπτονται το 6o Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» στην Ηelexpo της Θεσσαλονίκης. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις/τους καταρτιζόμενες/ους να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα που μπορούν να προμηθευτούν και να ανακαλύψουν τις τάσεις και τις νέες δημοφιλείς υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους μελλοντικούς πελάτες τους.

 
Διδακτική επίσκεψη στο Hotel Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 11 Μαϊου 2018 οι καταρτιζόμενες/οι του Β΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) με τους εκπαιδευτές τους κ. Ιωαννίδη Γεώργιο, κ. Τσιμουρτακίδη Δημήτριο και κ. Κηπουρό Κωνσταντίνο, στα πλαίσια του μαθήματος της Πρακτικής εφαρμογής στην Ειδικότητα, επισκέφτηκαν το Ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, το οποίο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ξεναγήθηκαν  από τον Chef του ξενοδοχείου κ. Παύλο Βασιλειάδη στον συνεδριακό χώρο, την κουζίνα, το εστιατόριο και το bar του ξενοδοχείου.

Περισσότερα...
 
«Ευρωμαγειρεύοντας: γνωρίζοντας την ευρωπαϊκή κουζίνα με προϊόντα του τόπου μας» στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Τετάρτη 9 Μαϊου 2018 το Δ.ΙΕΚ συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2018, με τη δράση «Ευρωμαγειρεύοντας: γνωρίζοντας την ευρωπαϊκή κουζίνα με προϊόντα του τόπου μας». Είναι μια συνεργασία για δεύτερη χρονιά με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και την υποστήριξη της  Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ., με αφορμή την 9η Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης. Οι καταρτιζόμενες/οι του Β΄εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) υπό την επιμέλεια της σεφ κας Έφης Δούπα και του κ. Αρουτσίδη πρόσφεραν στην κεντρική πλατεία της πόλης γεύσεις που δεν συνηθίζονται και πολύ στην Ελλάδα, όπως κρύα σούπα γκασπάτσο και παέγια θαλασσινών, από την Πορτογαλία και την Ισπανία, φαρφάλλε και πανακόττα με γλυκό κυδώνι από την Ιταλία, σολωμό gravadlax από τη Νορβηγία, smetana (ξινή κρέμα) και placki smetane Πολωνίας, μπρουσκέτες σπαραγγιών καθώς και κις λορέν από τη Γαλλία.

Περισσότερα...
 
Διδακτική επίσκεψη στο Hotel Ismaros στη Μαρώνεια PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018 οι καταρτιζόμενες/οι του Β΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) με τον εκπαιδευτής τους κ. Κηπουρό Κωνσταντίνο, στα πλαίσια του μαθήματος Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων, επισκέφτηκαν το Ξενοδοχείο  Ismaros, το οποίο βρίσκεται στην Μαρώνεια Ροδόπης όπου ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν  από τον Chef του ξενοδοχείου Άκη Πάρτσια.

Περισσότερα...
 
Διδακτική επίσκεψη στο Κτήμα Βουρβουκέλη PDF Εκτύπωση E-mail

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL