Δράσεις-Εκδηλώσεις
Παδαγωγική Συνεδρίαση κιαι Λήξη του εξαμήνου 2017Α με συνεστίαση PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, τελευταία ημέρα των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2017Α πραγματοποιήθηκε η Παιδαγωγική Συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής για το χαρακτηρισμό της φοίτησης των καταρτιζομένων και την ενημέρωση για τη διαδικασία των τελικών εξετάσεων.  Ακολούθησε η συνεστίαση σε καλοκαιρινό ταβερνάκι της πόλης μας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε και του χρόνου με υγεία!

 


 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) Κομοτηνής στα πλαίσια του μαθήματος «Απεικόνιση και Ανάλυση Βάδισης». Τις καταρτιζόμενες συνόδευσε η εκπαιδεύτριά τους κ. Ιωάννα Ιωαννίδου, φυσικοθεραπεύτρια, η οποία είναι και η υπεύθυνη του μαθήματος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με την διαδικασία της κινηματικής ανάλυσης βάδισης.

Περισσότερα...
 
Σεμινάριο για την ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου» PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με την εκπαιδεύτριά τους την κα Καρρά, παρακολουθούν την επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ και με τη συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης.

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο «Chris and Eve» PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 29 Μαίου 2017 οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο «Chris and Eve» στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνους συνοδούς εκπαιδευτές την κα Πεχλιβάνη και τον κ. Τσιμπιρίδη. Αφου μας υποδέχτηκαν θερμά με ένα δροσιστικό ποτό, μας ξενάγησαν στους χώρους του ξενοδοχείου. Η ξενάγηση άρχισε από τα δωμάτια όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε όλους τους τύπους δωματίων, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους εκπαιδευόμενους η σουίτα.

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτκή επίσκεψη στην 5η Διεθνή έκθεση «ΒEAUTY Macedonia – Καλοκαίρι 2017» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 καταρτιζόμενοι/ες και εκπαιδεύτριες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» επισκέπτονται την 5η Διεθνή έκθεση «ΒEAUTY Macedonia–Καλοκαίρι 2017» στην Ηelexpo – Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL