-->

Aπό την 1η Σεπτεμβρίου ισχύει ωράριο λειτουργίας από 13:οο μμ έως 21:οο μμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δ.ΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Powered by Joomla!

Δράσεις/Εκδηλώσεις/Επιμορφώσεις/Συν-Εργασίες
Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Ν. Ροδόπης PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 οι σπουδαστές της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, με τη συνοδεία των εκπαιδευτών-φαρμακοποιών κ. Σουλεϊμάν Μ. και κας Σιαβού ΜΤ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Φαρμακαποθήκη του (ΣΥ.ΦΑ.) Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν.Ροδόπης, στα πλαίσια της ενημέρωσης για σχετικά με τις σπουδές τους θέματα. Μετά την θερμή υποδοχή από την Πρόεδρο κα Μπασδάνη Γεωργία, το Διευθυντή κ. Κυριατζίδη Θεόδωρο, την Υπεύθυνη Φαρμακοποιό κα Τσαμουρλιάδου Μαριάνα και όλο το προσωπικό, ο εκπαιδευτής κ. Σουλεϊμάν Μ. ανάφερε: «Κατόπιν θεώρησης ότι η μέχρι σήμερα απόκτηση γνώσεων στο Ινστιτούτο μας, βάσει πλαισίων οδηγιών και προγραμμάτων του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής  και δικής μας επιθυμίας – προτίμησης για όσο το δυνατό μεγαλύτερο εμπλουτισμό αυτών των γνώσεων, σκεφθήκαμε ότι οι γνώσεις σε συνδυασμό με την οπτική επαφή των φαρμάκων και της φαρμακαποθήκης, είναι εκπαιδευτικά πληρέστερη διαδικασία. Γι` αυτό πραγματοποιήσαμε την σημερινή επίσκεψη μας στο ΣΥ.ΦΑ. Ν. Ροδόπης.»

Περισσότερα...
 
Η κοπή της βασιλόπιτας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ώρα 17:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος η κοπή της πίτας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής. Στην εκδήλωση μας τιμήσε με την παρουσία του και ευλογήσει τη βασιλόπιτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μίλησε για τις ρίζες του εθίμου της υπαρξης "φλουριού" στη βασιλόπιτα, για τη σημασία του ήθους και της προσωπικότητας του πολίτη που συντελούν στην πρόοδο της κοινωνίας και ευχήθηκε σε καταρτιζόμενους/ες, εκπαιδευτές και διοικητικό προσωπικό Καλή Χρονιά, με υγεία. Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη αφού ευχαρίστησε θερμά τους καταρτιζόμενους/ες και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας (Chef) των τμημάτων Α1 και Α2 που προετοίμασαν τη βασιλόπιτα του Δ.ΙΕΚ, των εκπαιδευτών και άλλες έντεκα (11), μία για κάθε τμήμα-ειδικότητα, ευχήθηκε σε όλους μια Καλή και ευτυχισμένη χρονιά με υγεία πρόοδο και αισιοδοξία.


 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή PDF Εκτύπωση E-mail

Οι καταρτιζόμενοι/ες, οι εκπαιδευτές και το διοικητικό προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής την τελευταία μέρα των μαθημάτων, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, αποχαιρετούν το χρόνο που φεύγει με μια μικρή γιορτή. Στην κεντρική αίθουσα των γραφείων με χριστουγεννιάτικες μελωδίες συγκεντρωθήκαμε όλοι, δίπλα στο στολισμένο δέντρο μας και γευτήκαμε κρασί και γλυκές παραδοσιακές λιχουδιές που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) των τμημάτων Α1 και Α2. Με χαρούμενη διάθεση σ΄αυτό το εορταστικό περιβάλλον ανταλ-λάξαμε τις ευχές μας, για υγεία, δημιουργικότητα, πρόοδο, ειρήνη και πολύ αγάπη !! Και του χρόνου με υγεία !! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές !!

Περισσότερα...
 
Δράσεις στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:00μμ οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Π. Δανιήλ, και κα Μ. Κατεργάρη, ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των μικρών παιδιών στην Πλατεία στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.

Την ίδια ημέρα επίσης στην Πλατεία, από τις 10:00μμ οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) Α1 και Α2 μαζί με τους εκπαιδευτές/τριές τους κ. Πάρτσια, κ. Τσιμουρτακίδη, κα Δούπα, κ. Αρουτσίδη, κα Γκιουζελίδου και κα Σκαμνού, ετοιμάζουν και προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκίσματα και κόκκινο κρασί.

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική ταινία με θέμα τα άτομα με ειδικές ανάγκες PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών &Ονυχοπλαστικής του Γ΄ Εξαμήνου, στο SEVEN SPOT ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-παρακολουθούν εκπαιδευτική ταινίαμε θέμα τα άτομα με ειδικές ανάγκεςστο πλαίσιο του μαθήματος Εφαρμοσμένη Φυσικοθεραπεία με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την κα Ι.Ιωαννίδου.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL