Δράσεις-Εκδηλώσεις
«Αρώματα και Γεύσεις της Ευρώπης» στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

TΦωτογραφία του χρήστη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.ο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017 με τους/τις καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF). Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στις 12.00 πμ στην κεντρική πλατεία Ειρήνης της πόλης, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σωματείο Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας και το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής διοργανώνουν τη δράση με τίτλο «Αρώματα και Γεύσεις της Ευρώπης», ένα γαστρονομικό και πολιτιστικό ταξίδι στην Ευρώπη.

 
Eκπαιδευτική επίσκεψη στη Φαρμακοβιομηχανία Pharmathen PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες των ειδικοτητήτων «Βοηθός Φαρμακείου» και «Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης» μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους κα Καρρά Α., κα Ζωίδου Μ., κα Δαμιανίδου Π. και κα Μαργαρίτη Μ. πραγματοποίησαν Eκπαιδευτική επίσκεψη στη Φαρμακοβιομηχανία Pharmathen στις Σάπες Ροδόπης.

Περισσότερα...
 
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 από τις 9:30 πμ στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους, παρακολουθούν την επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ και με τη συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Τα θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρουσιάζονται στο παρακάτω Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Περισσότερα...
 
Τρία μετάλλια στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Κυριακή 9 Απριλίου 2017 οι τρεις (3) καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEFΑγγελική Σταυρίδου, Χρυσή Μουσκοϊδου και Ολγα Καρασαββίδου μαζί με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή τους, τον κ. Πάρτσια Ζωγράφο, συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ με τίτλο «Φαντασία Γεύσεων της Σερραϊκής Γης» στις Σέρρες. Ακολουθώντας τις συμβουλές του έμπειρου και καταξιωμένου εκπαιδευτή τους, προετοίμασαν τα πιάτα τους και κατάφεραν να κερδίσουν τρία μετάλλια. Aπέσπασαν χρυσό μετάλλιο με τη σαλάτα, ασημένιο μετάλλιο με το mille-feuille λαχανικών και χάλκινο μετάλλιο στο πιάτο vegetarian. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΔΙΕΚ Κομοτηνής για τις λαμπρές επιτυχίες τους! Μας κάνανε όλους υπερήφανους!

Περισσότερα...
 
Από τη θεωρία στην πράξη: Επίσκεψη-ομιλία της ιδιοκτήτριας ξενοδοχειακής μονάδας «Esperides» Θάσου κας Χριστίνας Σπηλιώτη PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, μετά από πρόσκληση της εκπαιδεύτριας στο επιστημονικό πεδίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κας Μ. Μουστάκα, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Υπεύθυνος Υποδοχής & Φιλοξενίας» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καταξιωμένη επιχειρηματία, ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας «Esperides» της Θάσου, κα Χριστίνα Σπηλιώτη.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL