Επιμορφώσεις
Νηστεία και Μεσογειακή Διατροφή PDF Εκτύπωση E-mail

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΚΑΠΗ πραγματοποιείται ομιλία από τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κα Ψάλτου Ελένη με θέμα «Νηστεία και Μεσογειακή Διατροφή» Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής - 1ο ΚΑΠΗ και το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, καθώς οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» μαζί με τον εκπαιδευτή τους κ. Πάρτσια ετοιμάζουν μπουφέ και προσφέρουν νόστιμα νηστίσιμα εδέσματα μεσογειακής κουζίνας.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας-Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» PDF Εκτύπωση E-mail

Tη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, μετά από πρόσκληση του εκπαιδευτή του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κ. Πάρτσια Ζ. είχαμε την τιμή να μας επισκεφτούν τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας και Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» κύριοι Γεώργιος Νιώτης, Στέλιος Δίγκας, Ευθύμης Θωμαΐδης, Κώστας Φραγκάκης και Κώστας Καρακασίδης στο χώρο των εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)». Οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας τους υποδέχθηκαν με πολύ ζεστασιά, συζήτησαν μαζί τους

Περισσότερα...
 
Σεμινάριο για «Το Ρόλο Του Φαρμακοποιού» PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 20170315_182658.jpgΤην Τέταρτη 15 Μαρτίου 2017  στις 6 μμ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κομοτηνής οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες τους, κα Καρρά και κα Αλτιπαρμάκη παρακολουθούν το σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης με ομιλητή τον Κλινικό Φαρμακοποιό κ. Διαμαντή Κλημεντίδη με τα θέμα «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού Ο Ρόλος Του Φαρμακοποιού».

Περισσότερα...
 
Tα μυστικά των Κοκτείλς PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 76361_1661047919891_8035562_n.jpgΤη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στο εργαστηριακό μάθημα BAR εξαμήνου Δ΄ της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, με υπεύθυνους εκπαιδευτές τον κ. Πάρτσια Ζ. και τον κ. Δαμιανίδη Κ., προσκλήθηκε και πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Τα μυστικά των Κοκτέιλς» ο κ. Γιάννης Ζαχόπουλος, Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, που μεταξύ άλλων διακρίσεων κατέκτησε το 2012 την 1η θέση στο International Cocktail Competition Worthersee στην Austria.

 
«Οκτώβρης 2016, Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:30μμ, στο χώρο του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής και στο πλαίσιο της δράσης «Οκτώβρης, Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο», πραγματοποιήθηκε μια δίωρη ενημερωτική επίσκεψη της υπεύθυνης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής κας Λουίζας Σαλτσίδου και του συνεργάτη της κου Χρήστου Δερβεντλή με τους/τις καταρτιζόμενους/ες

Περισσότερα...