Εργασίες
body painting και Special effects - Τμήμα Αισθητικής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 6 Ιουνίου, το τελευταίο μάθημα του εξαμήνου πραγματοποιήθηκε στον κατάφυτο αύλειο χώρο του Δ.ΙΕΚ, μιας και το καλοκαίρι, ο ήλιος και το απαλό αεράκι μας παρακινεί να αποδράσουμε στη φύση. Σας παρουσιάζουμε τις καλοκαιρινές δημιουργίες μας αλλά και αυτές που όλο το εξάμηνο 2017Α στο μάθημα ΜΑΚΙΓΙΑΖ SPECIAL EFFECTS της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ Δ΄ εξαμήνου, οι υπεύθυνες καθηγήτριες κα Δήμητρα  Μπάρτζη και κα Παναγιώτα Δανιήλ, διδάσκουν. Μάθαμε την τεχνική προσθετικών υλικών και επαγγελματικό μακιγιάζ με εκπληκτικά αποτελέσματα στα θέματα: "επέκταση και παραμόρφωση άκρων προσώπου πχ μύτης, αυτιών", "Face painting", "κοψίματα", "3d δημιουργίες", "Γήρανση προσώπου" και "Φυλετικό  μακιγιάζ".

Περισσότερα...
 
Eργαστήριο κοσματολογιας: από τη θεωρια στην πραξη. PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος της Κοσμετολογίας οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους κα Δαμιανίδου Π. και κα Μαργαρίτη Μ. ασχοληθήκανε με την παρασκευή μάσκας αργίλου. Ο άργιλος στην κοσμετολογία γενικά ενδείκνυται για χρήση σε λιπαρές επιδερμίδες καθώς απορροφά τη λιπαρότητα ενώ παράλληλα λόγω των αντιβακτηριδιακών του ιδιοτήτων βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, όχι πολύ άμεσα αλλά σταδιακά. Ωστόσο δεν πρέπει να εφαρμόζει κανείς μάσκες αργίλου πάρα πολύ συχνά γιατί μπορεί να παρατηρηθούν σημάδια ξηρότητας ή ερεθισμού στην επιδερμίδας.

Περισσότερα...
 
Παρασκευή σαπουνιών PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» παρασκεύασαν σαπούνια γλυκερίνης στo πλαίσιo του εργαστηριακoύ μαθήματος της Φαρμα- κευτικής Τεχνολογίας Ι με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την χημικό κα Αναστασία Καρρά.

Περισσότερα...
 
2012-2013 Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές PDF Εκτύπωση E-mail

Κατασκευές από το Τμἠμα Προσχολικής  Αγωγής Ημερήσιας Ανάγκης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Περισσότερα...
 
2011-2012 Εργασίες Προσχολικης Αγωγής ΑΜΕΑ PDF Εκτύπωση E-mail

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α' ΕΞΑΜΗΝΟ) - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ  : "ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ" Α' ΕΞΑΜΗΝΟ

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL