Η λειτουργία των Δ.Ι.Ε.Κ. για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι πρωινή, και θα

παραμείνουν κλειστά από 1η έως και 15η Αυγούστου. Το ωράριο λειτουργίας από την

1η Ιουλίου έως και 31η Αυγούστου θα είναι από 9.οο π.μ. έως 15.οο μ.μ.

 


Διδακτική Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου οι καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής» του Α’ Εξαμήνου, επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Αισθητικής και Spa, της κας Αθανασίας Γεωργιτσοπούλου στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα» με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες την ίδια και την κα Μπάρτζη. Οι καταρτιζόμενες αρχικά ξεναγήθηκαν στον χώρο του Ινστιτούτου και ήρθαν σε επαφή με τα μηχανήματα - εργαλεία της ειδικότητάς τους. Στη συνέχεια παρακολούθησαν την εφαρμογή ενός πλήρους Πεντικιούρ με τροχό από την εκπαιδεύτριά τους κα Γεωργιτσοπούλου.

Η διδακτική επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς οι καταρτιζόμενες είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πώς λειτουργούν τα μηχανήματα, να συζητήσουν για τον κώδικα δεοντολογίας στην εξυπηρέτηση των πελατών και για τις εργασιακές προοπτικές του επαγγέλματος που σπουδάζουν.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Αθανασία Γεωργιτσοπούλου υπεύθυνη του Ινστιτούτου Αισθητικής και Spa, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.