Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής
Επίσκεψη στο Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρες 5:30-7:00 μμ στο εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα» του εξαμήνου Β΄της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι καταρτιζόμενοι/ες μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές, κα. Πεχλιβάνη Ειρ. και κ. Τσιμπιρίδη Π., επισκέπτονται το Τουριστικό Γραφείο «Rodopi Tours». Στο τουριστικό γραφείο μας υποδέχτηκε θερμά, μας ξενάγησε και μας πληροφόρησε η ιδιοκτήτρια η κύρια Μπαμπασίδου Δήμητρα.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας-Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» PDF Εκτύπωση E-mail

Tη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, μετά από πρόσκληση του εκπαιδευτή του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κ. Πάρτσια Ζ. είχαμε την τιμή να μας επισκεφτούν τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας και Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» κύριοι Γεώργιος Νιώτης, Στέλιος Δίγκας, Ευθύμης Θωμαΐδης, Κώστας Φραγκάκης και Κώστας Καρακασίδης στο χώρο των εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)». Οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας τους υποδέχθηκαν με πολύ ζεστασιά, συζήτησαν μαζί τους

Περισσότερα...
 
Special effects - Τμήμα Αισθητικής PDF Εκτύπωση E-mail

Το εξάμηνο 2017Α στο μάθημα ΜΑΚΙΓΙΑΖ SPECIAL EFFECTS της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ Δ΄ εξαμήνου, οι υπεύθυνες καθηγήτριες κα Δήμητρα  Μπάρτζη και κα Παναγιώτα Δανιήλ, διδάσκουν την τεχνική προσθετικών υλικών και επαγγελματικό μακιγιάζ με εκπληκτικά αποτελέσματα στα θέματα: "Face painting", "κοψίματα", "3d δημιουργίες", "Γήρανση προσώπου", "Φυλετικό  μακιγιάζ".

Περισσότερα...
 
Όταν το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής γλεντάει... PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής οργάνωσε την ανοιξιάτικη συνεστίασή του στην Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Πλάτανος». Η συμμετοχή των εκπαιδευτών/τριών και των καταρτιζομένων ήταν μεγάλη, το φαγητό, η μουσική, ο χορός και το κέφι άφθονα. Στην υγειά μας!

Περισσότερα...
 
Σεμινάριο για «Το Ρόλο Του Φαρμακοποιού» PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 20170315_182658.jpgΤην Τέταρτη 15 Μαρτίου 2017  στις 6 μμ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κομοτηνής οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες τους, κα Καρρά και κα Αλτιπαρμάκη παρακολουθούν το σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης με ομιλητή τον Κλινικό Φαρμακοποιό κ. Διαμαντή Κλημεντίδη με τα θέμα «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού Ο Ρόλος Του Φαρμακοποιού».

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση SCENARIO PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 20170313_152930.jpgΤη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στο εργαστηριακό μάθημα BAR του εξαμήνου Δ΄ της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, οι καταρτιζόμενες/οι μαζί με υπεύθυνους εκπαιδευτές τους, τον κ. Πάρτσια Ζ. και τον κ. Δαμιανίδη Κ., επισκέπτονται την επιχείρηση SCENARIO BAR του κ. Γκουδουσίδη με σκοπό να έρθουν σε άμεση επαφή με την λειτουργία μιας επιχείρησης μπαρ, να γνωρίσουν τον εξοπλισμό  που χρησιμοποιεί, τα προϊόντα που εμπορεύεται, την λειτουργικότητα του πάγκου καθώς και τα διάφορα είδη σκευών και ποτηριών που χρησιμοποιούνται.

 
Tα μυστικά των Κοκτείλς PDF Εκτύπωση E-mail

Εμφάνιση 76361_1661047919891_8035562_n.jpgΤη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στο εργαστηριακό μάθημα BAR εξαμήνου Δ΄ της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, με υπεύθυνους εκπαιδευτές τον κ. Πάρτσια Ζ. και τον κ. Δαμιανίδη Κ., προσκλήθηκε και πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Τα μυστικά των Κοκτέιλς» ο κ. Γιάννης Ζαχόπουλος, Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, που μεταξύ άλλων διακρίσεων κατέκτησε το 2012 την 1η θέση στο International Cocktail Competition Worthersee στην Austria.

 
Παρασκευή σαπουνιών PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» παρασκεύασαν σαπούνια γλυκερίνης στo πλαίσιo του εργαστηριακoύ μαθήματος της Φαρμα- κευτικής Τεχνολογίας Ι με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την χημικό κα Αναστασία Καρρά.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>