Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής
Στο Β΄ Κρατικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής η ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής καθ΄ολη τη διάρκεια του έτους κατάρτισης, συνεργάζεται με υπηρεσίες και τοπικούς φορείς και υλοποιεί δράσεις πρακτικής εφαρμογής υπηρεσιών σχετικές με τις ειδκότητές που λειτουργούν σ΄αυτό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και θέλοντας να δώσει χαρά στα μικρά παιδιά, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:30μμ έως τις 12:00μμ οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Δανιήλ, κα Χαϊνάκη και κα Γεωργιτσοπούλου, επισκέπτονται το Β΄ Κρατικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής για να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των μικρών παιδιών, να γιορτάσουν μαζί τους και να μοιράσουν τις ευχές τους σε όλους.

Περισσότερα...
 
Οι «Κομμωτές» επισκέπτονται το Ίδρύμα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής είναι δίπλα στην τρίτη ηλικία. Αγαπάμε και φροντίζουμε τις γενιές που μας ανέθρεψαν και τους ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίας μας τα καλά που κάποτε μας πρόσφεραν. Έτσι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 από τις 16:30μμ έως τις 19:00μμ οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας των «Τεχνικών Κομμωτικής Τέχνης» Α΄ εξαμήνου μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Νικολτσούδη και κα Παπαδοπούλου, επισκέπτονται το χώρο του Ιδρύματος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», προκειμένου εκτός από τις ευχές τους για τις γιορτικές μέρες που έρχονται, να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

 
Στο Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής η ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής διαθέτοντας έναν προσανατολισμό εξωστρέφειας στις δράσεις του, συνεργάζεται με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής και με διάθεση προσφοράς, πραγματοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 από τις 14:00μμ έως τις 16:00μμ οι καταρτιζόμενοι και οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ εξαμήνου, μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Μαργαρίτου και κα Αθανασίου, επισκέπτονται το χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής για να προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης κόμης.

 
Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής συμμετέχει στο 1ο Santa Run της πόλης PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κάθε χρόνο συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Φέτος, στην έναρξη των δράσεων την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, το Δ.ΙΕΚ εκπροσώπησε η ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

Οι καταρτιζόμενοι/ες, μαζί με τους εκπαιδευτές τους κα Πεχλιβάνη και κ. Τσιμπιρίδη, αφού παρέδωσαν στα ξωτικά ελαιόλαδο το οποίο θα δοθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου κι έπειτα στους κοινωνικά ευπαθείς, ως «αντίδωρο» έλαβαν σκούφους του Αϊ Βασίλη, και φορώντας τους έτρεξαν στο 1ο Santa Run της πόλης. Η χαρά και η διασκέδαση όλων ήταν μεγάλη, τόση όση, και η κοινωνική πρόσφορα της δράσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και του χρόνου με υγεία!

Περισσότερα...
 
Το «Εργαστήριο Μαγείρων» του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που επιτέλους βρήκαν χώρο για την υλοποίηση των εργαστηριακών τους μαθημάτων. Με τη μεσολάβηση του Δημάρχου κ Γιώργου Πετρίδη και τη συνεργασία του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρακόπουλου, λήφθηκε η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κομοτηνής για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήση του εργαστηριακού χώρου του μαγειρείου του Συσσιτίου του Δήμου Κομοτηνής για τις ώρες των μαθημάτων. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη Δημοτική Αρχή για την ευαισθησία που επέδειξαν και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούμε.

Περισσότερα...
 
Διδακτική Επίσκεψη στον Α’ Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Tην Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:30μμ οι καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF) πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στον Α’ Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Ιωαννίδη Γεώργιο. Αφού ξεναγήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό από τη Διευθύντρια κα Φωτούλα Δαλαγδή και στο χώρο της κουζίνας από το μάγειρα κ. Ιωάννη Περτίδη, ενημερώθηκαν

Περισσότερα...
 
«Οκτώβρης 2016, Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο» PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:30μμ, στο χώρο του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής και στο πλαίσιο της δράσης «Οκτώβρης, Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο», πραγματοποιήθηκε μια δίωρη ενημερωτική επίσκεψη της υπεύθυνης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής κας Λουίζας Σαλτσίδου και του συνεργάτη της κου Χρήστου Δερβεντλή με τους/τις καταρτιζόμενους/ες

Περισσότερα...
 
Διδακτική Επίσκεψη στο «ANATOLIA HOTELS» Κομοτηνής PDF Εκτύπωση E-mail

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00μμ οι καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Ξενοδοχείο «ANATOLIA HOTELS» Κομοτηνής στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθημάτος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Καλτσίδη Αχιλλέα. Αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο της κουζίνας από τον Αρχιμάγειρα (Chef) κ. Παναγιώτη Μπάτζιο,

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>